Ce trebuie să știi
despre portabilitate:

 • Ce înseamnă portabilitate?

  Portabilitatea numerelor este un serviciu care oferă abonaţilor posibilitatea de a-şi păstra numărul de telefon atunci când schimbă furnizorul de servicii de telefonie. În cazul în care utilizatorul are de mai mulţi ani un număr cu care este obişnuit, dar nu este satisfăcut de serviciile operatorului său ori pe piaţă există oferte mai atractive, acesta poate folosi oferta de portabilitate.

 • Care sunt avantajele portabilităţii?

  Clientul este liber să aleagă un nou operator de telefonie mobilă care ii va oferi mai multe avantaje şi beneficii în comunicare, fără aşi schimba numărul de telefon. Astfel, nu va fi necesar să informeze prietenii / familia și partenerii despre noul său operator atunci când va migra la Unité, căci numărul va rămâne neschimbat.

 • Cum să devii abonat Unité păstrînd numărul tău mobil actual?

  Pentru a porta numărul tău la Unité nu e nevoie să mergi la operatorul tău. Vino în orice reprezentanţă Moldtelecom sau Unité, noi îţi vom oferi toată informaţia despre portabilitate şi vom avea grijă de toate procedurile necesare. Este foarte simplu: completezi cererea de portare şi semnezi contractul de prestare a serviciilor de telefonie mobilă Unité.

 • Pot abonaţii prepaid porta numerele lor?

  Da, abonaţii prepaid existenţi pot solicita la portare fie servicii preplătite fie abonament. Acelaşi lucru este şi în cazul cu abonaţii postpaid.

 • Pot decide data și ora la care va fi portat numărul?

  Sigur, eşti liber să alegi ziua şi ora portării, iar noi te vom informa când trebuie să schimbi cartela SIM. Marea schimbare vine cu noi. Alege Unité şi bucurate din plin de toate avantajele pe care ţi le poate oferi.

Păstrează-ţi numărul actual
şi treci la Unité!

Bucură-te din plin de toate avantajele pe care doar operatorul tău naţional ţi le poate oferi!

Sună GRATUIT

şi vei primi răspuns la toate întrebările tale despre portarea numărului la Unité. Îţi mulţumim!

Vrei să te portezi?

Lasă numărul şi te sunăm noi!

Nopți nelimitate pentru a naviga pe net

Cu abonamentul Connect de la Unite navighezi nelimitat noaptea la viteză maximă.