Opţiuni oferte
Bonus pentru fiecare minut de apel de intrare
10 bani pentru fiecare minut de apel de intrare

Cât de aşteptate sînt apelurile celor dragi din străinătate. Cu Unité bucuria e şi mai mare, ai comunicare şi Bonus pentru fiecare minut de apel internaţional de intrare.

„Bonusul pentru apeluri de intrare Internaţionale” în sumă de 10 bani va fi alocat în contul abonaţilor planurilor tarifare Unité pentru fiecare minut de intrare din străinătate.

„Bonusul pentru apeluri de intrare Internaţionale” va fi calculat per secundă, din prima secundă de comunicare.

Calculul şi alocarea bonusului va avea loc la fiecare 24 ore, sumînd durata traficului internaţional de intrare pentru ziua respectivă.

Pentru convorbiri cu durata mai mică de 5 secunde nu se va aloca bonus.

Suma alocată pe parcursul lunii va fi reflectată în factura spre plată a abonatului sub formă de următoarea înregistrare: „Bonus pentru apeluri de intrare Internaţionale” – xxx lei.

 
Opţiunea Netrapido
acces Internet la viteza de până la 3,1 Mbps
Aproape necunoscut cu un deceniu în urmă, Internetul este astăzi principalul mijloc de comunicare şi informare. Oriunde există calculatoare, în mediul business sau privat, apare necesitatea conectării la reţeaua Internet. Noua tehnologie pentru acces la Internet fără fir, Netrapido (în baza tehnologiei CDMA 2000 1x EV-DO) de la Unité aduce în Chişinău nu doar conexiuni mai stabile şi mai performante, ci şi noi servicii.

CDMA2000 1x EV-DO este o nouă etapă în evoluţia reţelei CDMA2000 1x, testată deja pe piaţă, care oferă soluţii de conexiune cu acoperire largă şi viteză înaltă de transmisie pentru necesităţile mobile. Aparţinând tehnologiilor din clasa “wireless broadband” (internet mobil fără fir), CDMA2000 1x EV-DO oferă o viteză maximă de transfer de până la 3,1 Mbps pentru download şi de până la 153 kbps pentru upload (transmisie asimetrică).

Reţeaua EV-DO permite utilizatorilor de telefonie mobilă să acceseze şi să descarce fişiere audio şi video de înalta rezoluţie, să utilizeze aplicaţii multimedia complexe, şi să navigheze paginile web care conţin multe imagini grafice.

BENEFICII
 • Netrapido oferă o capacitate de transfer a datelor fără echivalent în comunicaţiile mobile
 • Netrapido asigură un transfer de date de până la 3,1 Mbps pentru download şi de până la 153 kbps pentru upload (transmisie asimetrică)
 • Netrapido oferă mobilitate, conectare rapidă fără fir la Internet, pe arii foarte largi
 • Netrapido oferă securitate înaltă, îţi pune la dispoziţie un sistem securizat de acces la Internet
 • Netrapido – acoperire în toate centrele raionale a ţării

CHEI DE ACCES

User name: net
Password: rapido
Dial number: #777


DISPONIBILITATE

- pentru toate ofertele Unité

Această opţiune se activează la încheierea contractului sau la dorinţa ulterioară a abonatului printr-o cerere scrisă depusă la reprezentanţele Unité.
Opţiunea nu are o perioadă minimă de menţinere.
Dezactivarea se poate face oricând, printr-o cerere scrisă depusă la reprezentanţele Unité.

În caz de neutilizare a opţiunii Netrapido pe o perioadă de 3 luni consecutiv, Unité îşi rezervă dreptul de a dezactiva opţiunea fără preaviz.

Activarea şi utilizarea acestei opţiuni este gratuită, fără taxă de abonament lunar. Traficul este tarifat cu 0,5 lei / Mbyte

* opţiunea Netrapido este disponibilă numai terminalelor ce suportă EV-DO.

 
Opţiunea CUG (apeluri nelimitate gratuite în grup)
convorbiri nelimitate între membrii grupului
Dacă afacerea ta are nevoie de mai multă comunicare, activează opţiunea CUG (Closed User Group) care permite efectuarea apelurilor nelimitate gratuite într-un grup restrâns de utilizatori. Astfel toţi colaboratorii vor putea comunica mai mult, vor deveni o echipă care lucrează pentru atingerea obiectivelor companiei.

TARIFE

- pentru oferta Comunité

 TarifNumăr de abonaţi conectaţi la CUG
 150 lei / lună 3
 50 lei / lună / număr›3

- pentru ofertele Primo, Amigo, Unité, Activo, Benefit, Connect, Mobilité

 TarifNumăr de abonaţi conectaţi la CUG
 70 lei / lună / număr 2-3
 50 lei / lună / număr 4-20
 40 lei / lună / număr21-99

* Opţiunea este disponibilă doar persoanelor juridice.
 

Servicii de divertisment
TotalINFO
Fii informat oriunde şi oricând ai nevoie!

Cu TotalInfo de la Unité ai pe telefonul tău mobil o multitudine de servicii pentru a te informa.


Apelează* la numărul 1515 şi fii cel mai puternic informat!

 • Prognoza meteo.
 • Curs valutar al BNM.
 • Horoscopul şi prezicere: Oracol egiptean, Cartea schimbărilor.
 • Bancuri şi glume.
 • Prognoza numerologică (Cifra personalităţii, Prezicere pentru ziua ce vă interesează, Dezvoltarea relaţiilor cu pertenerul).

* Taxarea se face cu 2,4 lei per apel (TVA inclus).
   Serviciul se prestează extraofertă
.

 

Servicii de reţea
Ai fost sunat!

Este important pentru tine să ştii cine te sună când nu eşti disponibil?

Activează serviciul Ai fost sunat! formând codul *26 de la telefonul mobil Unité şi printr-un SMS vei afla cine şi când te-a telefonat, în timp ce erai ocupat, în afara ariei de acoperire, nedisponibil sau tocmai aveai conectat serviciul "Nu deranjaţi".

În cazul recepţionării mai multor apeluri de la acelaşi număr în decurs 10 minute, este expediat un singur SMS.

Perioada maximă de păstrare a SMS-ului pe server este 48 ore. Dacă din momentul apelului pierdut, până la revenirea în statut activ au trec mai mult de 48 ore, abonatul nu recepţionează SMS de informare despre apelul pierdut.

Pentru a dezactiva serviciul, formează de la telefonul mobil: *260.

Serviciul Ai fost sunat! este disponibil tuturor abonaţilor Unité. Activarea serviciului şi recepţionarea mesajelor SMS este gratuită.

Acum nu veţi mai pierde nici un apel personal sau de afaceri !

Mesageria Vocală
Serviciul de Mesagerie Vocală permite lăsarea unor mesaje vocale de către persoana care te apelează atunci când telefonul este închis, sună acupat, nu poţi răspunde la apelul respectiv sau te afli în afara ariei de acoperire. De asemenea, aceste serviciu îţi oferă posibilitatea de a personaliza căsuţa vocală.
*23097171333  - pentru activarea serviciului în cazul în care abonatul nu răspunde (se află în afara ariei de acoperire sau telefonul mobil este deconectat)
*230  - pentru dezactivarea serviciului
*22067171333  - pentru activarea serviciului în cazul în care telefonul abonatului este ocupat 
*220   - pentru dezactivarea serviciului
*22067171333   - pentru activarea serviciului în cazul în care telefonul abonatului este nedirecţionat
*210   - pentru dezactivarea serviciului

Notă: Pentru cazul necondiţionat, abonatul va putea efectua apeluri, însă toate apelurile de intrare vor fi automat redirecţionate către Mesageria Vocală.
Pentru accesarea şi configurarea Mesageriei Vocale formaţi 333.
Parola iniţială:9999.

În cazul în care robotul cere numărul cutiei poştale, formează numărul de telefon fără "0" în faţă.
Serviciul Mesaje Scrise (SMS)
Atunci când doreşti să comunici prin telefon fără să-i deranjezi pe cei din jur sau pur şi simplu nu doreşti să fii auzit Serviciul de Mesaje Scrise te ajută să exprimi prin mesaje scrise ceea ce vrei să spui.
Trimite un mesaj text, folosind Serviciul de Mesaje Scrise, care reprezintă transmiterea unor cantităţi mici de informaţie către utilizatori de telefonie mobilă din ţară şi străinătate. Puteţi primi şi trimite mesaje text cu o lungime maximă de 160 de caractere latine sau 67 de caractere chirilice (inclusiv semne de punctuaţie, spaţii libere şi alte caractere).
Apel Conferinţă (Conference Call)
Dacă esti o persoană activă şi timpul te presează, prin serviciul Apel Conferinţă nu mai pierzi vremea sunând pe fiecare în parte. Apelul Conferinţă este un serviciu care permite convorbirea simultană cu mai multe persoane.
Apel în aşteptare / Apel reţinut pe linie (Call Waiting)
Cu serviciul Apel în aşteptare vei putea recepţiona apeluri chiar şi în timpul unei convorbiri. Telefonul mobil te va anunţa despre noul apel de intrare printr-un semnal sonor şi vizual, iar tu decizi dacă vei prelua noul apel (punându-l pe cel activ în aşteptare) sau dacă îl refuzi.

Pentru activare formează *43
pentru dezactivare formează *430
Redirecţionarea apelurilor (Call Forwarding)

Dacă pentru tine sunt importante toate apelurile, dar eşti ocupat, telefonul este deconectat sau te afli în afara ariei de acoperire, serviciul de Redirecţionare a Apelurilor îţi permite redirecţionarea apelurilor de intrare către un alt număr de telefon (fix sau mobil, interurban sau internaţional).


Activarea serviciului Redirecţionarea apelurilor se poate face prin formarea codurilor scurte direct pe ecranul telefonului. Aceste coduri sunt:


*21 nr  - pentru activarea serviciului Redirecţionarea apelului imediat.
*210    - pentru dezactivarea acestuia.
*22 nr  - pentru activarea serviciului Redirecţionarea apelului în caz de apel ocupat.
*220    - pentru dezactivarea acestuia.
*23 nr  - pentru activarea serviciului Redirecţionarea apelului în caz dacă nu răspunde.
*230    - pentru dezactivarea acestuia.
*24 nr  - pentru activarea serviciului Redirecţionarea apelului în caz de apel ocupat, ne răspuns, deconectat.
*240    - pentru dezactivarea acestuia.

 

unde nr - numărul de telefon spre care doreşti să redirecţionezi apelul.

Restricţionarea apelului (Call Barring)
Prin serviciul de Restricţionarea a apelurilor poţi bloca apelurile de ieşire printr-o parolă astfel încât numai tu să ai controlul deplin al apelurilor.

Pentru instalarea parolei formează *34  apoi introdu parola 1111#
Pentru anularea parolei: *340  1111#
Identificarea apelantului (CLIP)
Serviciul de Identificare a Apelantului identifică originea apelului de intrare cu condiţia că apelul să fie iniţiat de la o linie telefonică digitală, fixă sau mobilă.
Restricţionarea identităţii apelantului (CLIR)

Serviciul de Restricţionare a Identităţii Apelantului permite efectuarea apelurilor în mod anonim. Numărul de telefon nu va fi afişat pe ecranul telefonului destinatarului.

 

Pentru activarea temporară a CLIR formaţi * 310 nr. d e telefon 
Pentru dezactivarea temporară a CLIR formaţi *311 nr. de telefon Servicii Internet
Adresa IP statică

Adresa IP statică (Static IP Address): Este o adresă IP fixă ce nu se schimbă niciodată fiind destinată pentru organizarea serviciilor ce necesită conexiuni permanente la Internet/Reţea.
O adresă IP statică înseamnă ca adresa IP alocată este constantă şi unică, еste în contrast cu o adresă IP dinamică ce se poate schimba oricând.


CHEI DE ACCES


User name: număr_telefon_abonat@static.unite.md
Password: unite
Dial number: #777


DISPONIBILITATE

 • pentru toate ofertele Unité

Acest serviciu se activează la încheierea contractului sau la dorinţa ulterioară a abonatului printr-o cerere scrisă depusă la reprezentanţele Unité.

 • abonament lunar 50 lei (cu TVA).

Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.