12.09.2016 1 ban per minut în rețea și până la 3 GB bonus la fiecare reîncărcare doar cu cartela Prepay de la Unite!

Cele mai mici tarife, bonusuri generoase și nelimitat în rețea, ai cu cartela Prepay de la Unite ca să te bucuri din plin de plăcerea comunicării fără griji.Trăieşte liber, distrează-te şi comunică cu cine vrei tu fără contract sau abonament lunar. Cu cartela Prepay Unite ai cel mai mic tarif, de doar 99 bani per minut pentru apeluri spre orice reţea naţională şi doar 1 bani per minut în reţeaua Unite.

Cartela Prepay de la Unite îți oferă cele mai generoase bonusuri la fiecare reîncărcare.

Pentru doar 21 lei primești bonus incredibil de 1 GB pentru a naviga cu plăcere pe internet, 200 minute în rețeaua Moldtelecom și 200 minute în rețeaua Unite. În plus ai 21 lei în cont pentru a utiliza orice serviciu dorești la cele mai mici tarife – 99 bani pentru apeluri în orice direcție, 1 ban per minut în rețeaua Unite și 10 bani per MB cu planul tarifar Internet Prepay.

Adună-ți gașca de prieteni și comunicați la doar 1 ban per minut, distrați-vă la maximum pe net fără contract şi abonament lunar cu cartela Unite Prepay - perfect pentru orice buzunar.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală.

noutăţi


Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.