18.05.2015 Abonații Moldtelecom au cele mai generoase oferte Unité.

Operatorul naţional Moldtelecom şi Unité, liderul incontestabil la capitolul privind volumul total al traficului de internet generat pe piața – 56% şi cel mai generos operator de pe piaţa autohtonă de telefonie mobilă, ţi-au pregătit două oferte generoase: abonamentul de 45 lei – pentru Internet mobil, ca să navighezi nelimitat pe net şi abonamentul de 5 lei pe lună – pentru telefonie mobilă, ca să comunici din plin.

Grija pentru cei dragi este cea mai importantă, ea ne uneşte. Noi ne manifestăm grija prin acoperire naţională, servicii performante şi cele mai generoase oferte.

Pentru că eşti cu noi la Moldtelecom, ai oferte avantajoase, gândite special pentru abonaţii de Internet fix existenți sau cei care intenţionează să se conecteze.Dacă ai Internet fix de la Moldtelecom, te poţi bucura de abonamentul de 45 lei – pentru Internet mobil, perfect pentru laptop şi tabletă. Pachetul conţine 7 GB inclus la viteză maximă, iar pentru traficul utilizat suplimentar nu vei fi taxat. Astfel, poţi naviga liber pe net fără grija cheltuielilor suplimentare. Mai mult decât atât, la conectare primeşti un modem 3G la doar 1 leu.
De asemenea, pentru că eşti parte din marea familie Moldtelecom, Unité ţi-a pregătit mega oferta de doar 5 lei pe lună – pentru telefonie mobilă, perfectă pentru comunicare. Pachetul include 115 minute naţionale, 2 GB trafic de Internet şi comunicare nelimitată în reţea.

Anume aceasta înseamnă generozitate. Iar adevărata generozitate o poţi descoperi doar în ofertele de la Unité.

Moldtelecom este cea mai mare reţea naţională din Moldova ce prestează o gamă completă de servicii de telecomunicaţii de calitate superioară: telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la 2 sau mai multe servicii Moldtelecom și primeşti reduceri substanțiale – până la 51% din prețul standard. În modul acesta, vei avea posibilitatea să-ţi acoperi toate nevoile de navigare la maxim şi comunicare nelimitată, graţie celor mai generoase oferte.

Mai multe informaţii poţi afla în orice magazin Unité sau Moldtelecom, sau apelând la numărul de telefon (022) 200 200.Unité


noutăţi


Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.