Reîncărcare internaţională

Ding- o nouă modalitate de reîncărcare a contului Unité.

Sistemului internaţional de reîncărcare al conturilor Ding îţi oferă 4 modalităţi de suplinire a contului Unité:

1.  Prin intermediul achitării online

Accesând link-ul de aici, utilizatorul va introduce numărul abonatului Unité (în formatul indicat) şi suma plăţii. Pentru a efectua tranzacţia respectivă, plătitorul va furniza datele propriului său card bancar, cum ar fi numărul cardului bancar, perioada de valabilitate şi codul secret ce permite efectuarea plăţilor online. Transferul acestor date se va efectua cu respectarea măsurilor de siguranţă disponibile în cadrul băncii ce a emis cardul bancar respectiv. După efectuarea plăţii, mijloacele băneşti vor fi transferate în conturile personale ale abonaților Unité în favoarea cărora a fost efectuată plata.

2.  Terminale internaţionale de recepţionare a  plăţilor  de telefonie mobilă

Utilizatorul se apropie de terminalele autorizate de recepționare a plăților de telefonie mobilă, selectează de pe ecranul terminalului Țara și Operatorul, introduce numărul de telefon Unité și suma spre suplinire. Sistemul analizează solicitarea spre plată a utilizatorului și îi confirmă tranzacţia. Dacă suplinirea a fost cu success, utilizatorul primește bonul de plată ce confirm tranzacţia. Daca tranzacţia nu are loc, utilizatorului îi este returnată suma.

3.  Aplicaţii mobile  (Android and iOS)
Android

Utilizatorul poate descărca aplicația din magazinul Play Store, accesând link-ul de aici, instalând-o în telefonul mobil, va putea suplini contul utilizatorului Unité.

iOS (iPhone)

Utilizatorul poate folosi telefonul mobil pentru a suplini contul Unité. Este necesar de a descărca aplicația de pe magazinul de aplicații AppStore sau accesând link-ul de aici. După care utilizatorul trebuie să se logheze și să efectueze transferul.

4.  Prin intermediul delearilor internaţionali autorizaţi

Astfel, persoana care se află peste hotare este necesar să meargă la cel mai apropiat punct de colectare a plăţilor companiei Ding, să completeze datele tranzacţiei, să achite suma care urmează a fi adăugată în cont şi în cîteva clipe banii vor apărea pe contul abonatului Unité din Moldova.


Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.