Reîncărcare internaţională

Ezetop - o nouă modalitate de reîncărcare a contului Unité.

Sistemului internaţional de reîncărcare al conturilor Ezetop îţi oferă 4 modalităţi de suplinire a contului Unité:

1. Prin intermediul achitării online

Pe pagina-web a companiei www.ezetop.com, utilizatorul va selecta țara și numele operatului din lista de pe site, va introduce numărul abonatului Unité (în formatul indicat) şi suma plăţii. Pentru a efectua tranzacţia respectivă, plătitorul va furniza datele propriului său card bancar, cum ar fi numărul cardului bancar, perioada de valabilitate şi codul secret ce permite efectuarea plăţilor online. Transferul acestor date se va efectua cu respectarea măsurilor de siguranţă disponibile în cadrul băncii ce a emis cardul bancar respectiv. După efectuarea plăţii, mijloacele băneşti vor fi transferate în conturile personale ale abonaților Unité în favoarea cărora a fost efectuată plata.

2. Terminale internaţionale de recepţionare a plăţilor de telefonie mobilă

Utilizatorul se apropie de terminalele autorizate de recepționare a plăților de telefonie mobilă, selectează de pe ecranul terminalului Țara și Operatorul, introduce numărul de telefon Unité și suma spre suplinire. Sistemul analizează solicitarea spre plată a utilizatorului și îi confirmă tranzacţia. Dacă suplinirea a fost cu success, utilizatorul primește bonul de plată ce confirm tranzacţia. Daca tranzacţia nu are loc, utilizatorului îi este returnată suma.

3. Aplicaţii mobile (Android and iOS)

De pe site-ul https://play.google.com/store/apps/, utilizatorul va descărca aplicația ezetop, și instalând-o în telefonul mobil, va putea suplini contul utilizatorului Unité.

IPhone Aplicaţie

Utilizatorul poate folosi telefonul mobil pentru a suplini contul Unité. Este necesar de a descărca aplicația de pe site-ul https://itunes.apple.com/ie/app/ezetop/, de a se loga în aplicație și de a efectua transferul.

4. Prin intermediul delearilor internaţionali autorizaţi

Astfel, persoana care se află peste hotare este necesar să meargă la cel mai apropiat punct de colectare a plăţilor companiei ezetop, să completeze datele tranzacţiei, să achite suma care urmează a fi adăugată în cont şi în cîteva clipe banii vor apărea pe contul abonatului Unité din Moldova.Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.