de ce Unité prin CDMA ?

Pentru că CDMA (Code Division Multiple Access) este tehnologia de telefonie mobilă digitală care asigură capabilităţi de voce şi date pentru reţele mobile sau wireless. Folosind un cod unic pentru a identifica fiecare convorbire, CDMA dă posibilitatea mult mai multor persoane să folosească unde radio în acelaşi timp cu o calitate deosebită a vocii, fără zgomot de fond, convorbiri suprapuse sau interferenţe.

Trăsătură distinctivă a CDMA este viteza mare de transfer a datelor şi accesul la Internet. Datorită tehnologiei CDMA2000 1x EV-DO, oferă o viteză maximă de transfer de până la 2,4 Mbps pentru download şi de 153 kbps pentru upload (transmisie asimetrică).

Datorită avantajelor sale, CDMA serveşte drept punct de plecare pentru serviciile 3G din întreaga lume. Datorită capacităţii sale de a oferi o acoperire mai ieftină pe distanţe mai mari, această tehnologie se practică cel mai bine pe pieţele ţărilor în curs de dezvoltare şi în cele cu populaţia rurală numeroasă.

Avantajele CDMA:

  • Calitatea deosebită a vocii şi a convorbirilor telefonice, reducerea zgomotelor de fond, convorbiri suprapuse şi a interferenţelor.
  • Transfer de date la viteze înalte – până la 153 kbps pentru zona de acoperire CDMA2000 1x RTT şi până la 2,4 Mbps pentru zona de acoperire CDMA2000 1x EV-DO.
  • Securitatea şi confidenţialitatea convorbirilor.
  • Capacitate mai mare a reţelei.
  • Securitatea ecologică, nivelul emisiilor electromagnetice până la 10 ori mai mică decât în alte tehnologii bazate pe radio acces.

Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.