ce este Unité?

Unité este primul operator de comunicaţii mobile, lansat pe 1 martie 2007 de către operatorul naţional din Republica Moldova, Moldtelecom, în standard CDMA 2000 cu frecvenţa de 450 MHz. Analizând atent toate nevoile de comunicare, Unité a elaborat cele mai avantajoase oferte care să se potrivească perfect cu stilul de viaţă al oricărei persoane şi în premieră pe piaţa Moldovei oferă transmiterea de voce precum şi cel mai rapid Internet mobil la viteze de până la 2,4 Mbps prin tehnologia EV-DO.
La finele anului 2008, Unité a oferit posibilitatea de a deveni şi mai mobili, de a fi mai eficienţi şi de a ne bucura mai mult de libertatea de dezvoltare a afacerilor şi relaţiilor personale indiferent de timp şi locul aflării, asigurînd cu Internet mobil toată ţara!
Cerinţele societăţii cresc, în aceste condiţii Unité tinde spre creşterea continuă a rezultatelor sale. Menţinând şi dezvoltînd reţeua sa CDMA, în 2010 Unité evoluează spre un nou standart de comunicare – standartul UMTS şi pe 1 aprilie lansează reţeaua 3G / UMTS pentru Internetul mobil la o viteză de până la 14, 4 Mbps, care ulterior va putea fi mărită până la 21 Mpbs.

21 mai 2010 devine însă, una dintre cele mai memorabile zile, Unité trece la o nouă etapă de dezvoltare a comunicaţiilor mobile în întreaga ţară şi devine operatorul cu cea mai mare reţea de generaţia a treia din Republica Moldova care lucrează în standard UMTS.

În 2015 brandul Unité este pregatit pentru un salt tehnologic cu noile frecvenţe pentru UMTS şi LTE (4G). Acest fapt poziţionează compania la un nou nivel de dezvoltare şi influenţează în mod semnificativ calitatea şi diversitatea serviciilor oferite.

Ofertele Unité sunt concepute pentru a oferi clienţilor săi datorită tehnologiilor performante o comunicare simplă şi preturi accesibile.

misiunea Unité

Unité are personalitate şi caracter, exact ca un organism viu care se dezvoltă şi creşte. Valorile şi misiunea Unité se construiesc în jurul comunităţii pe care o formăm împreună cu abonaţii noştri, alături de care creştem şi evoluăm. Misiunea Unité este de a oferi comunităţii sale libertate autentică în comunicare. Zi de zi comunitatea Unité va deveni mai mare, legăturile mai strânse, familiile mai unite, iar posibilităţile mai mari... pentru că, Unité –Uneşte.

valorile Unité

Tu
Centrul universului Unité eşti Tu şi valorile ce te ghidează în viaţă. Pentru noi contează relaţia cu abonaţii Unité, ea reprezentând valoarea fundamentală a activităţii noastre. Noi lucrăm cu oameni, noi lucrăm pentru oameni!

Unitate
Unité reprezintă Unitate, simbolul armoniei în viaţă. Unité îi face pe oameni să fie mai aproape, îi uneşte şi le oferă condiţii avantajoase de comunicare.

Simplitate
Sarcina de bază a Unité este de a oferi abonatului nostru soluţii viabile prin tehnologii de ultimă oră, accesibile în orice moment şi oriunde.

Diversitate
Unité prin serviciile sale deschide noi posibilităţi de comunicare şi oferă fiecărei persoane şansa de a explora mai mult, de a reuşi mai multe şi de a se bucura mai mult de viaţă.

Inovaţie
Prin tehnologia digitală de ultimă generaţie ce o foloseşte, Unité te invită într-o nouă eră a serviciilor şi mijloacelor de transmitere fără fir a datelor.

Onestitate
Echipa de profesionişti Unité apreciază încrederea acordată nouă de către clienţi şi parteneri, de aceea suntem sinceri atunci când comunicăm cu tine.

Motive să alegi Unité :

1. Acoperire naţională;

2. Trafic Internet nelimitat;

3. Modeme performante, gratuit la conectare;

4. Varietate de abonamente create perfect pentru comunicare, smartphone, laptop sau tabletă;

5. Apeluri gratuite şi nelimitate cu numere favorite din reţeaua Unité şi Moldtelecom;

6. Soluţie unică pentru Roaming – opţiunea UnitéTalk;

7. Soluţii unice pentru business – apeluri gratuite şi nelimitate cu opţiunea CUG;

8. Multiplay: soluţie unică şi completă de comunicare – 5 servicii într-un singur pachet;

9. Bonusuri generoase;

10.Telefoane performante disponibile în rate.
Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.