Unite Cell - echipament Femtocell 

Conectaţi 3G UnitéCell - echipament Femtocell şi comunicaţi atât, cât aveţi nevoie, la o calitate înaltă de la Unite!

 
Întîmpini dificultăţi în utilizarea serviciilor reţelei mobile la tine acasă sau în oficiul companiei? Сauţi soluţii de micşorare a cheltuielilor pentru comunicare?
Alege cea mai nouă soluţie de la Unite- Unite Cell şi vei primi un semnal sigur de reţea.
 
Soluţia Unite Cell, echipament Femtocell – reprezintă un dispozitiv de acces portabil fără fir (o mini staţie de bază) care poate fi uşor instalat la tine acasă sau oficiu. Utilajul se conectează la reţeaua Unité prin serviciile de acces la Internet de bandă largă de la Moldtelecom (DSL sau Fiber).

Această soluţie permite de a soluţiona o problemă frecventă – semnalul telefonului mobil este slab sau lipseşte în general în zonele unde nici un operator de telefonie mobilă din ţară nu poate oferi clienţilor săi un semnal suficient de puternic în încăperi. Tot de ce aveţi nevoie este o linie de acces la rețeaua Internet de bandă largă cu viteza minimă de 1 Mbps şi un telefon mobil 3G pentru fiecare persoană care utilizează 3G Unite Cell.


Avantaje şi beneficii

- asigură o acoperire perfectă a semnalului de telefonie mobilă 3G, îmbunătăţeşte calitatea serviciilor de voce în zonele unde se instalează Unite Cell, suprafaţa de acoperire este aproximativ 100 m.p., capacitate de 4 apeluri simultane;

- acces la Internet mobil nelimitat, pentru toți clienţii noi și existenți conectați la serviciul Multiplay Internet.

- noi surse de economisire cu investiţii minime - conectare/configurare şi echipamentul Unite Cell în condiţii de comodat - GRATUIT!

Unite Cell - echipament Femtocell, se oferă GRATUIT abonaţilor care indeplinesc una din condiţiile:
1. acoperirea reţelei UMTS este insuficientă pentru a beneficia de servicii de telefonie mobilă, fapt confirmat printr-un act semnat cu abonatul, sau
2. suma abonamentelor deţinute de către client pe un cont principal telefonie mobilă 3G/ broadband/ broadband+IPTV este egală sau depășește suma de 15 lei lunar pentru persoanele fizice.

Instalarea Unite Cell - echipament Femtocell se realizează la respectarea condiţiile expuse în

"Descriere detailată de conectare şi utilizare a serviciilor Unite Cell" 

Opţiuni Tarifare

Opţiuni acces Internet

Denumirea opțiunii

Plata lunară (lei/lună)

Nelimitat acasă

0

* Opțiunea ,,Nelimitat acasă” presupune oferirea traficului de date nelimitat în zona Femtocelului, pentru toți clienţii noi și existenți conectați la serviciul Multiplay Internet.

Viteza de acces la internet este conform condițiilor de prestare a serviciului în vigoare și în funcție de terminalul utilizat.

 

Conectaţi 3G UnitéCell - echipament Femtocell şi comunicaţi atât, cât aveţi nevoie, la o calitate înaltă de la Unité 3G!

Personal

Să îmbunătăţim împreună aria de acoperire

Vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Prenume
Nume
Telefon
Email *
Localizare (adresa unde ai întîlnit dificultăţi în utilizarea serviciilor Unité)
Regiune *
Localizare *
Problema intîlnită *


Te conectăm la domiciliu

Lasă numărul și te sunăm noi!
Prenume
Nume
Telefon*
Email
Regiune *
Adresa
Codul din imagine *
Rugăm să completezi formularul de mai sus. Câmputile marcate cu * sunt obligatorii.